Loading...
Keramika Bránice SK Keramika Bránice

Potrebujete poradiť, alebo objednať?
 +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Preslnený júl nabáda k relaxácii na záhrade. Bez práce to ale nebude

14.07.2020 12:58

Prázdniny sú konečne tu. Slniečkom zaliaty júl si ukrajuje zo svojho pomyselného koláča a naša záhradka nás doslova nabáda k tomu, aby sme čas strávený tu využili k príjemnej relaxácii. Predovšetkým potom pre nadšeného záhradkára, ktorý starostlivosti o svoju záhradu venoval veľa času, je najväčšou odmenou, keď sa môže nerušene kochať krásou, ktorú tu vytvoril :-) 

Určite aj vy neodmietnete príležitosť vyložiť si nohy po náročnom dni v práci a pohodlne sa uvelebit v obklopení svojej záhradky, všakže? Hoci sú a oddych na čerstvom vzduchu vítanou odmenou, nebude to tak úplne zadarmo. Horúce leto si možno užívate plnými dúškami, ale je potrebné myslieť na to, že práve v týchto horúčavách vás vaša záhradka potrebuje viac, než kedykoľvek inokedy :-)

Nezabúdajte najmä na pravidelnú zálievku, ktorú potrebujú ako rastlinky veselo rastúce na záhonoch, tak aj kvetiny pestované v kvetináčoch. Na zalievanie je ideálna doba ráno, ak je to potrebné, alebo naopak v podvečer, kedy slniečko už toľko nepáli.