Loading...
Keramika Bránice SK Keramika Bránice

Potrebujete poradiť, alebo objednať?
 +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Personalizovaná cintorínska keramika zabráni krádežiam

29.07.2020 18:04

Už ste niekedy riešili nepríjemnú skúsenosť, že ste na hrob svojich blízkych zaobstarali peknú dekoráciu a niekto cudzí vám ju sprosto ukradol? Krádeže sú na cintorínoch bohužiaľ veľmi časté, niektorým naozaj nie je hlúpe kradnúť aj na takých miestach, kde ľudia nám blízki, ktorí už nie sú medzi nami, našli večný odpočinok. Veľakrát nám nejde ani tak o investované peniaze, ktoré sme za dekorácie vynaložili, ako skôr o princíp. Toto sa jednoducho nerobí.

  

Každému z nás už z tohto sveta odišiel niekto, kto nám bol blízky a na kom nám záležalo. Za týmito ľuďmi potom chodíme ticho spomínať práve na cintorín, kam zavítame nielen na dušičky, ale aj kedykoľvek počas roka. Chceme im posledný odpočinok spríjemniť napríklad práve tým, že im cintorínsku dosku ozdobíme krásnou vázou, žardinkami s rozkvitnutou kvetinou alebo inou dekoráciou. Chodíme sem zapaľovať sviečky, aby sme tým, ktorí už nie sú medzi nami dali najavo, že na nich stále myslíme.

Ak sa nechcete strachovať, že na hrob zaobstaráte dekoráciu, ktorú vám potom niekto cudzí pod rúškom tmy jednoducho ukradne, nechajte si u nás keramické cintorínske dekorácie personalizovať. Na želanie vám priamo do glazúry napálime nápis, ktorý nejde zmazať. Vybrať si pritom môžete medzi zlatou a striebornou farbou podľa toho, čo sa vám viac páči. Pohrebná keramika s nápisom na mieru už nebude mať pre zlodejov žiadnu cenu a stratí tak pre jeho úmysly všetok význam.