Loading...
Keramika Bránice SK Keramika Bránice

Potrebujete poradiť, alebo objednať?
 +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Vaše aj naše najobľúbenejšie produkty → alebo toto najviac frčí!

20.12.2020 22:39

Blíži sa koniec roka a spoločne s ním aj také to obdobie, kedy väčšina z nás rekapituluje, obzerá sa späť za uplynulými mesiacmi a hodnotí, čo sa mu v živote podarilo a čo naopak nie. Aj my sme sa rozhodli urobiť si taký menší výlet medzi najobľúbenejšie produkty, ktoré u Vás mali v tomto roku najväčší úspech. Poďte sa spoločne s nami pozrieť na (naše aj Vaše) TOP výrobky roku 2020! :-)

Hitom tohto roka bol náš keramický drevák. Ten ste si naozaj veľmi obľúbili a už robí parádu na mnohých záhradkách. Ani stará topánka nezostala pozadu, s drevákom sa totiž krásne dopĺňajú. Keramický petrželák ste si zamilovali nielen na pestovanie byliniek a rozkošný slimáčik už tiež urobil veľa radosti :-)

 

Aj keď slnko občas zájde za mraky, to naše keramické slniečko vám na záhradke alebo na terase svieti stále. S klasickou aromalampou si nielen teraz pred Vianocami krásne prevoniate celý domov, ktorým sa potom line nádherná vôňa. Aj keramická lampa alias kŕmidlo u vás v tomto roku zožala úspech, možno práve preto, že je to také príjemné 2v1. A priznajte sa - čiu záhradku svedomito stráži náš veľký slimák? :-)

 

Medzi najpredávanejšie produkty tohto roka patrí tiež naša lenivá keramická mačička, ktorá sa spokojne uvelebí niekde medzi rastlinami alebo pokojne na priedomí. Možno najobľúbenejšiou klasikou sú naše keramické kvetináče, do ktorých veselo stavíte všelijaké farebné rastlinky a následne sa tešíte z toho, ako parádne vám rastú. Zabudnúť nesmieme ani na strašiaka alebo múdru sovu. Aj tí si vás získali :-)