Loading...
Keramika Bránice SK Keramika Bránice

Potrebujete poradiť, alebo objednať?
 +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Zima ani mráz našu keramiku nezastraší!

27.02.2021 12:28

Množili sa nám otázky, či naša keramika vydrží aj poriadne studené počasie. Aby ste mali istotu, že sa na naše keramické výrobky môžete spoľahnúť, urobili sme taký mrazuvzdorný test - a hrdo môžeme prehlásiť, že keramiku z Bránice zima ani mráz rozhodne nezastraší :-)

Veľa sa pýtate predovšetkým na cintorínsku keramiku, ktorá zdobí pomníky Vašich blízkych po celý rok, a aj v období mrazov zostáva na svojom mieste. Preto sme otestovali Vaše obľúbené cintorínske vázy, ktoré sme nechali v mraze vonku. Výsledok? Mrazivú noc, ktorá bola poriadne studená, váza ustála bez jedinej známky poškodenia. Určite sa tak nemusíte báť, že by na pomníku neprežila zimu :-)

Ani naše keramické cintorínske misy nie je potreba cez zimu upratovať do tepla. Aj tie sme totiž testovali počas poriadne mrazivej noci. Už asi tušíte, ako test dopadol - mise samozrejme mráz neublížil. Ak chcete, aby Vám záhradná misa vydržala, dajte preč podmisku (tú upracte) a dajte do misy nejakej rastliny.

 

Nášmu mrazuvzdornému testu sme podrobili tiež keramické napájatko. Aj keď sa na ňom cez zimu vtáčiky asi nezhromažďujú, väčšina z Vás ho necháva na záhradách či na terasách. Preto sme Vás chceli presvedčiť, že ani keramické napájatko cez zimu schovávať nemusíte, pretože ani jemu mráz neublíži :-)