Loading...
Keramika Bránice SK Keramika Bránice

Potrebujete poradiť, alebo objednať?
 +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Chyťte svoju zľavu! Tieto produkty máme práve v akcii za lepšie ceny!

25.07.2021 12:07

Radi Vám robíme radosť a čím iným Vás potešiť, než parádnou akčnou ponukou? Pripravili sme pre Vás hneď niekoľko obľúbených produktov za akčné ceny. Neváhajte a chyťte si svoju zľavu! :-)

Potešiť Vás môže napríklad rozkošný keramický slimák, ktorý krásne vynikne nielen na záhrade v tráve, ale pokojne aj na okennom parapete. Kam si ho umiestnite Vy?

Až sa slnko zase nabudúce schová za mraky, Vám už to na nálade rozhodne neuberie. Aj toto keramické slniečko sme pre Vás zlacnili, tak si nenechajte ujsť príležitosť ušetriť a zaveste si ho kamkoľvek na stenu. Rozžiari Vám to všade!

Čo rozhodne nesmie chýbať pri jazierku? Žaba! Bude si tam pohodlne leňošiť a zvedavo sa rozhliadať okolo. Našakeramická žabka je ohromná pohoďáčka, uznajte sami :-)

Kvetináčov na kvetinky, rastlinky a bylinky za nás nikdy nie je dosť a Vy s nami určite budete súhlasiť. V akciovej ponuke sme preto mysleli aj na naše kvetináče, pretože tie Vás bavia zo všetkých najviac. Ak ich stále nemáte dosť (a my vieme, že nemáte), potom určite neodoláte klasike. Využiť ich môžete na ktorúkoľvek rastlinku, postavte ich doma na stôl alebo vonku na terasu. Miestečko pre ne určite nájdete, čo myslíte?