Loading...
Keramika Bránice SK Keramika Bránice

Potrebujete poradiť, alebo objednať?
 +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Premýšľate nad darčekom pre niekoho z vašich blízkych? Keramický kamarát z dielne ho určite poteší!

14.07.2020 14:55

Narodeniny, sviatky, výročia, životné jubileá - to všetko sú príležitosti, pri ktorých premýšľame, čím urobiť radosť niekomu, na kom nám záleží. A je pritom úplne jedno, či ide o životného partnera, rodičov, súrodencov alebo dobrého kamaráta. Ak je príležitosť, radi niekomu druhému urobíme radosť :-)

Možno aj vám ale dochádza inšpirácia. Darčeky sú každý rok rovnaké, pretože vám nenapadá nič originálne, čím by ste dotyčnému vykúzlil úsmev na tvári. Ak uvažujete nad pekným darčekom pre niekoho, kto je vám blízky a koho chcete potešiť, potom by sme pre vás jeden krásny tip mali: naša dekoratívna keramika!

Ak má daný človek záhradu, balkón alebo napríklad terasu, určite mu urobíte veľkú radosť, ak mu zaobstaráte keramického kamaráta, vďaka ktorému už nikdy nebude leňošiť sám. Na výber toho máme naozaj veľa, veľmi obľúbené sú naši keramické slimáky, ktoré vyzerajú uvoľnene a vzbudzujú dobrú náladu. Veselé keramické žabky urobia parádu nielen niekde pri vode, a skvele sa hodia kdekoľvek. A pohľad na ne vám aj všetkým ostatným určite zlepší deň :-)